free statistics Jutta Leerdam Skip to main content

Jutta Leerdam

Het schaatsseizoen is begonnen. Jutta heeft haar schaatspak uitgedaan en ingeruild voor een superspannend zwart pakje.


Instagram Crush Jutta Leerdam 20 Photos Suburban Men In 2021 Blonde Model Model Classy Girl

3529 likes 770 talking about this.

Jutta Leerdam. Jutta Leerdam sluit het NK afstanden af met een baanrecord op de 1000 meter. In totaal werden er meer dan 15000 stemmen uitgebracht. Jutta denkt graag terug aan die warme dagen.

Jutta Leerdam dendert met baanrecord naar nationale titel op 1000 meter. Jutta Leerdam de mooiste sportvrouw van Nederland Afbeelding. Jutta Leerdam is dé nieuwe Nederlandse trots op het ijs.

Ze is ook topschaatser en niet zomaar eentje. Leerdam won in een tijd van 3758. Jutta Leerdam werd al verkozen tot Mooiste Sportvrouw van ons land maar nu heeft ze ook nog eens de prijs voor de Mooiste Billen van Nederland in de wacht gesleeptMet liefst 60 van de stemmen vermorzelde ze de concurrentie.

Wie Jutta Leerdam is hoeven we je waarschijnlijk niet te vertellen. Salt Lake City USA 1000m. Jutta Leerdam is een van de meest opvallende namen in de Nederlandse schaatswereld.

Dutch speed skater Jutta Leerdam recently won a 1000 metres sprint race in ice skating making her the World champion. Jutta Leerdam deelt via Instagram weer veel nieuwe fotos op de schaatsbaan. 2 afstanden zo winnen heel gaaf Jorrit Bergsma kroont.

806k Followers 630 Following 534 Posts - See Instagram photos and videos from Jutta Leerdam juttaleerdam. Lekker met haar snuitje in de zon leunend tegen de palmbomen. Veroverde bij haar eerste EK afstanden.

Jutta Leerdam weer actief met foto op Insta. De Westlandse speelde in haar jeugd acht jaar hockey alvorens ze voorrang gaf aan het schaatsen. Schaatsennl ging bij haar op bezoek.

Instagram juttaleerdam Maak kennis met Jutta Leerdam een schaatster met meerdere talenten die geheel terecht verkozen is tot de mooiste sportvrouw in de FHM 500 van 2019. De 21-jarige die volgens FHM de mooiste billen van Nederland heeft poseert voor LXRY Magazine. Met drie wereldtitels en drie Nederlandse titels op haar naam bij de junioren.

Ik ben een opvallende verschijning in het schaatswereldje. Jutta Leerdam heeft de concurrentie meteen een flinke tik uitgedeeld op de eerste 500 meter bij de NK Afstanden in Heerenveen. Zo maakt de knapste sporter van Nederland haar volgers warm voor het aankomende schaatsseizoen.

Jutta Leerdam heeft de NK afstanden in Heerenveen afgesloten met haar tweede nationale titel. Het is kerst dus dan delen we cadeautjes uit. Betrouwbaar gratis en snel op NUnl de grootste nieuwssite van Nederland.

S-GRAVENZANDE - Na haar overwinning op de 500 meter is het Jutta Leerdam 22 zondag ook gelukt om Nederlands kampioen op. Zo heeft Jutta Leerdam ook meer dan 630 duizend volgers op Instagram en dat kunnen wij wel verklaren aan de. Om te beginnen met de FHM500-shoot van de Mooiste Sportvrouw van Nederland.

Net als haar vriend Koen Verweij is ze vooral op de korte afstand ongekend rap. Na de 500 meter werd de 22-jarige schaatsster van. Ze wordt gezien als een van de.

Nieuws en videos over Jutta Leerdam. Jutta Leerdam is een van de grootste talenten van Nederland. Je favoriete schaatsster is druk bezig met de voorbereidingen op het schaatsseizoen van 20212022.

De 21-jarige schaatser is ondanks haar prille carrière al één van de bekendste dames op het ijs. Leerdam woont samen met Koen Verweij. Dat komt trouwens niet alleen omdat Jutta een van de mooiste vrouwen van ons land is.

Jutta Leerdam heeft het goud gepakt op de 1000 meter bij de NK afstanden in Thialf nadat ze gisteren ook al de sterkste was op de 500 meter. She set the best time 113142 and was followed closely by Olympic champion Ter Mors 11370. Als het aan Jutta ligt kunnen die warme dagen niet snel genoeg terugkeren.

De schaatsster maakte in 20192020 furore met imponerende prestaties. Jutta Leerdam wordt op de 30ste van december 22 jaar oud. Olympic short track champion Schulting came third with her personal best time of 11397.

Sexiest Pictures Of Jutta Leerdam. De schaatsster is nog zo jong maar toch heeft ze al zo veel bereikt in haar leven en op het ijs. Ze laat voor deze gelegenheid nog even zien hoe lenig zij is en geeft meer dan ooit van zichzelf bloot in een onthullend interview en fotoshoot.

Jutta Leerdam misschien wel de populairste schaatsster van het land denkt met plezier terug aan de dagen dat ze nog op vakantie mocht. De 21-jarige schaatsster uit s-Gravenzande won met ruim verschil de 1000 meter. De achttienjarige schaatsster won dit seizoen vrijwel alles wat er te winnen viel.

Aan de hand van vier themas bespreken we haar wereldtitel karakter uiterlijk en dromen. Jutta Leerdam heeft bij de WK afstanden in Salt Lake City voor een enorme verrassing gezorgd. In januari 2020 won ze haar eerste titel bij de senioren EK-goud op de 1000 meter.


Pin En Jutta Leerdam


Jutta Leerdam Beautiful Face Cheeky Girls Free Girl


Pin By Ed Deij On Jutta Monica Leerdam Beautiful Women Pictures Beautiful Women Naturally Blonde Beauty


Pin Van Ed Deij Op Jutta Leerdam The Face Kleur Haar Vrouw


Jutta Monica Leerdam Juttaleerdam Instagram Foto S En Video S


Jutta Monica Leerdam On Instagram Shoot Interview For Lxrynl With Koenverweij Thanks Rahirezvanistudio For My Greatest Shoot So Fa Girl Model Fashion


Jutta Leerdam Bikini Meisjes Mooie Vrouw Meisjes


Jutta Leerdam On Instagram Exactly 1 Year Ago Missing Sri Lanka In 2021 Cheap Womens Swimwear Swimwear Online Womens Clothing


Pin On Jutta


Jutta Leerdam On Instagram Throwback To Compensate My Previous Winter Pics Fashion Swimwear Purple Swimsuit


Pin Van Vincent Leek Op Amazingly Beautiful Mooie Vrouw Vrouw Prachtige Vrouwen


Pin On Jutta Leerdam


Jutta Leerdam Schaatsen Mooie Vrouw Vrouw


Jutta Leerdam Juttaleerdam Fotos E Videos Do Instagram Sport


68 9k Vind Ik Leuks 384 Opmerkingen Jutta Leerdam Juttaleerdam Op Instagram 500 000 Followers Wow I Can T Believe So Mode Stijl Mooie Vrouw Vrouw


Pin Op Jutta Leerdam


Jutta Leerdam Mooie Vrouw Vrouw Prachtige Vrouwen


Jutta Leerdam On Instagram Miss The Magical Maldives Feeling Mooie Vrouw Bikini Meisjes Vrouw


Jutta Leerdam Mooie Vrouw Prachtige Vrouwen Vrouw

Comment Policy: Silahkan tuliskan komentar Anda yang sesuai dengan topik postingan halaman ini. Komentar yang berisi tautan tidak akan ditampilkan sebelum disetujui.
Buka Komentar
Tutup Komentar